Napa Milih Kita

YESON minangka perusahaan klompok. Anak perusahaan kasebut duwe pabrik manufaktur produk medis profesional lan perusahaan dagang impor lan ekspor profesional. Iku perusahaan modern sing nggabungake teknologi riset lan pangembangan, produksi, dodolan lan sawise dodol. Spesialisasi produksi topeng sing bisa digunakake, topeng kn95, sarung tangan, klambi pelindung, kacamata lan produk liyane.

sinau luwih lengkap

Yen sampeyan pengin ngerti luwih akeh produk, rega lan metode pengiriman, klik ing kene.

Klik kanggo liyane
  • The company introduces a large number of talents, researches projects and is responsible for customers

    PERSONNEL

    Perusahaan iki ngenalake pirang-pirang bakat, riset proyek lan tanggung jawab kanggo para pelanggan

  • New technology transformation mode,research high quality products.

    TEKNOLOGI

    Modifikasi teknologi anyar, riset produk sing bermutu tinggi.

  • Professional service team to provide you with the best quality and thoughtful service

    SERVIS PANI JELEPASAN

    Tim layanan profesional kanggo nyedhiyakake kualitas lan layanan sing paling apik

Tampilan sertifikat

YESON jumbuh karo pelanggan luwih dhisik, prinsip bisnis pisanan sing kualitas lan manajemen sing ketat, kita mesthi nggawe pelanggan luwih dhisik. Kajaba iku, produk kita entuk sertifikasi CE lan sertifikasi FDA, welcome kanggo kabeh kanca sing ngunjungi kita, kita yakin manawa bakal dadi mitra paling apik ing mangsa ngarep.
  • FDA-Certificate
  • CE--Certificate

News Company

Topeng pilihan ilmiah

Para ahli ngandharake, saliyane menehi perlindungan sing efektif, nyandhang topeng uga kudu nggatekake kepenak saka sing nganggo lan ora bisa nggawa efek negatif kayata bahaya biologis. Umumipun ujar, hig ...

Apa jinis topeng?

Topeng sing paling asring kita sebut saiki kalebu KN95, N95, topeng bedah medis, lan liya-liyane. Topeng KN95. Miturut klasifikasi standar nasional nasional GB2626-2006 "Peralatan proteksi respiratory

  • YESON