• lu2(1)

Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Babagan YESON

YESON yaiku perusahaan klompok. Anak perusahaan kasebut duwe pabrik manufaktur produk medis profesional lan perusahaan dagang impor lan ekspor profesional. Iku perusahaan modern sing nggabungake teknologi riset lan pangembangan, produksi, dodolan lan sawise dodol. Spesialisasi produksi topeng sing bisa digunakake, topeng kn95, sarung tangan, klambi pelindung, kacamata lan produk liyane. Digunakake kanthi umum kanggo nyegah infeksi, perawatan pribadi, perlindungan industri. Pabrik kasebut kalebu area 4,000 meter persegi, nduwe garis produksi diwasa, 30 mesin lan 150 buruh produksi. Produk kasebut entuk sertifikasi CE lan sertifikasi FDA, lan didol menyang Rusia, Amerika Serikat, Australia, Mexico, lan 45 negara liyane ing saindenging jagad. Iki dipercaya lan dipuji pelanggan ing omah lan ing luar negeri.

Filsafat bisnis

Kajaba iku, YESON wis nggawe tim dodolan lan operasi darmabakti kanthi pengalaman sing akeh. Kita ora mung bisa nyukupi kebutuhan pelanggan, nanging uga bakal menehi layanan kanggo layanan sing dhuwur lan berkualitas. Ing wektu sing padha, miturut pangowahan pasar, kita terus-terusan njupuk pabrik sing gegandhengan supaya bisa nambah keuntungan kompetitif Grup. Nalika bisnis terus berkembang, Yeston Group wis dadi salah sawijining perusahaan impor lan ekspor sing unggul ing China.
YESON jumbuh karo pelanggan luwih dhisik, prinsip bisnis pisanan sing apik lan manajemen sing ketat, kita mesthi nggawe pelanggan luwih dhisik, terus sinau lan gawe anyar, lan nyedhiyakake produk lan layanan sing paling dhuwur. Supaya bisa njamin produk sing paling dhuwur, mula kudu nyepetake inovasi teknologi lan perbaikan kualitas. Kabeh kanca ditampani ngunjungi kita, kita yakin manawa bakal dadi mitra sing paling apik ing jaman ngarep.

Galeri