• lu2(1)

pelanggan

pelanggan

Kunjungan Pelanggan

Anak perusahaan kita duwe topeng panggunaan khusus, topeng kn95, pabrik sarung tangan, lan liya-liyane.

Kunjungan Pelanggan

Produk kita entuk akeh sertifikat kayata sertifikasi sistem kualitas CE, sertifikasi sistem kualitas FDA.

Kunjungan Pelanggan

Kita minangka klompok bisnis internasional khusus ing produksi lan ekspor topeng Disposable, sarung tangan, lan sapiturute.

Kunjungan Pelanggan

Kanthi prinsip bisnis "Kredit, Kualitas, efisien lan apik" lan manajemen sing ketat, kita tambah akeh kredit lan kerjasama. Sugeng rawuh kabeh kanca kanggo ngunjungi, lan kita yakin bakal dadi mitra paling apik ing mangsa ngarep.