• lu2(1)

Produk

sarung tangan nitril sing bisa digunakake

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Sarung tangan nitril digawe saka karet alami 100%, karet nitrat kelas dhuwur nyuda reaksi alergi manungsa lan tahan resistensi kimia; Sarung tangan nitrile duweni sifat antistatik, tuwa lan resistensi minyak. Bentuk sarung tangan adhedhasar tangane manungsa Rancang duwe sensitivitas, sifat-sifat tegangan lan resistensi pukulan, kekuatan tegangan lan resistensi nyandhang banget.

Spesifikasi:

Jeneng Sarung tangan Nil Nitrile Protective Safety Protective Blue
Bahan: 100% Nitrile
Werna biru, lsp
Fitur bening, bledug gratis, gratis banyu, lenga, dll
Panganggone katering, reresik, kluwarga, medis, lsp
Paket: 100pcs / pack, 100packs / ctn (Utawa disesuaikan)
Bobot bisa disesuaikan
Kapasitas 1000ctns / dina. 1500ctns / 20GP, 3500ctns / 40GP.
Tinkness kustomisasi
pengiriman Dening segara utawa udhara

Fitur:

1. Ora beracun, ora beda bedane, ora ana kekotoran, ora ana sisih tengen utawa kiwa, gampang dipakai lan nggunakake sensitif.

2. Gampang kanggo nyandhang, anti statis, warna seragam, jaminan jaminan.

3. Nduweni keluwesan lan sentuhan, asam lan alkali, resistensi minyak, resistensi seng nembus lan antibakteri.

Rincian Kemasan :

Wektu Pangiriman udakara 15 dina sawise pembayaran

Angkutan: transportasi udhara

Keuntungan Kita

Njamin kualitas

Layanan 24 jam

Adat

TMKU0]PP`$CUI$9LDPT[$OO

FAQ

P: Apa sampeyan duwe barang ing saham?

A: ya, kita duwe.

P: Bisa nyelehake pesenan saiki?

A: Ya bisa.

P: Apa sampeyan duwe sertifikat?

A: Kita entuk FDA, CE, ISO13485 lan sawetara lisensi kanggo pasar domestik.

P: Apa MOQ sampeyan?

A: paling ora 100 potongan.

Q: Apa metode pengiriman?

A: Panganggone transportasi udhara

P: Sampeyan bisa ngirim menyang alamatku? Pira kanggo biaya pengiriman?

A: Pls ngirim alamat kirim sampeyan, mula kita bakal ngitung biaya kirim sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita