• lu2(1)

Produk

Sandhangan Perlindhungan sing ora bisa digunakake

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Spesifikasi:

Item: sandhangan protèktif nganggo
Bahan: Membran mic + PE + microporous
Werna: Putih
Logo: Selaras
MOQ: 1000PCS
Bobot Gram: 300gsm
Paket: 50pcs / karton
Ukuran Pakaian: S-2XL
Syarat-syarat pembayaran: 30% Deposit, 70% Balance sawise salinan B / L
Gaya nganggo hood, elastis ing hood, pinggul, bangkekan lan tungkak
Syarat-syarat pembayaran: 30% Deposit, 70% Balance sawise salinan B / L
Loading Port: Shanghai

1

Katrangan kinerja produk

1. Sandhangan protèktif ngetrapake kain berkualitas tinggi kanggo ventilasi siji arah, sing kanthi efektif bisa nyegah bakteri lan cepet sumunar panas internal.

2. Bisa nyaring partikel, bledug, sanitasi, lsp.

3. Efektif ngisolake macem-macem cairan eksternal, nyaring gas sing molah malih, supaya kontak langsung, lan digunakake kanggo nglindhungi dhewe.

Aplikasi:

cocok kanggo:

- ngilangi asbes

- reresik otomotif

- beboyo biologis / penanganan kimia

- pertambangan / eksplorasi

- cat semprotan & percetakan

- lsp.

Rincian Kemasan :

Wektu Pangiriman udakara 15 dina sawise pembayaran

Pengangkutan: Pengiriman laut utawa transportasi udhara

Keuntungan Kita

Njamin kualitas

Layanan 24 jam

FAQ

P: Apa sampeyan duwe barang ing saham?

A: ya, kita duwe.

P: Bisa nyelehake pesenan saiki?

A: Ya bisa.

P: Apa sampeyan duwe sertifikat?

A: Kita entuk FDA, CE, ISO13485 lan sawetara lisensi kanggo pasar domestik.

P: Apa MOQ sampeyan?

A: paling ora 100 potongan.

Q: Apa metode pengiriman?

A: Panganggone transportasi udhara

P: Sampeyan bisa ngirim menyang alamatku? Pira kanggo biaya pengiriman?

A: Pls ngirim alamat kirim sampeyan, mula kita bakal ngitung biaya kirim sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita