• lu2(1)

Warta

Warta

  • Topeng pilihan ilmiah

    Para ahli ngandharake, saliyane menehi perlindungan sing efektif, nyandhang topeng uga kudu nggatekake kepenak saka sing nganggo lan ora bisa nggawa efek negatif kayata bahaya biologis. Umumipun ujar, hig ...
    Waca liyane
  • Apa jinis topeng?

    Topeng sing paling asring kita sebut saiki kalebu KN95, N95, topeng bedah medis, lan liya-liyane. Topeng KN95. Miturut klasifikasi standar nasional nasional GB2626-2006 "Peralatan proteksi respiratory
    Waca liyane
  • Sarung tangan nganggo bahan sarung tangan sing bisa dicopot saka bahan bakar

    Sarung tangan sing bisa dicopot saka klambi nganggo bahan bakar PE, produksi bahan murni anyar, nglukis lan angel, non-kelet lan bocor-bukti, fleksibel lan nyaman, gampang dienggo lan dipateni, macem-macem pilihan kemasan, bledug, antifoulin ...
    Waca liyane