• lu2(1)

Produk

kacamata gelas keselamatan

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Spesifikasi:

MOQ 300pcs saben model saben warna
Werna Sembarang warna kasedhiya
Bingkai Bingkai fleksibel, Urethane Thermo-Plastik Injeksi (TPU)
Sampel Regane 1-3 dina kanggo nggawe conto. Mbayar liwat PayPal bisa ditampa.
Sertifikat FDA
Selaras Cetak logo ing pigura lan lensa; logo cetak / tenun ing tali; ditambani adat;
Werna lensa REVO sing cetha, abu-abu, oranye, kumelun, perak / pelangi / REVO / REVO palsu

Goggel Aman Kaluwihan

1. Desain potongan potongan sing mlengkung kanthi sesanti gedhe, lan efek kedap sing apik

2. Desain desain ventil ora langsung njaga hawa seger

3. Nampa CE EN 166F lan ANSI Z87.1

Pancegahan kanggo nggunakake kaca tingal protèktif:

1. Goggle sing dipilih kudu nggunakake produk sing sarat dening agensi pamriksa produk;

2. Lebar lan ukuran kacukake kudu cocog kanggo pasuryan rai pangguna;

3. Efek lensa sing rusak lan rusak bakal mengaruhi paningalan operator lan kudu diganti wektu;

4. Gosip kasebut kudu digunakake dening wong liya kanggo nyegah penyakit mata sing nular;

5. Film Filter lan protèktif saka gelas pelindung welding kudu dipilih lan diganti miturut operasi sing dibutuhake;

6. Ngalangi kejatuhan lan tekanan abot, lan nyegah barang sing angel digawe saka lensa lan tutup.

1.. Kepiye babagan merek LOGO dhewe?

Kita bisa nyithak utawa laser logo utawa logam logo ing kuil, tips lan lensa!

2. Apa bisa tuku 1 pasangan minangka conto dhisik lan nyelehake pesenan cilik?

Ya, kita nampa conto sampel, sampeyan bisa menehi conto kanggo mriksa kualitas luwih dhisik.

3. Pinten kanggo pasangan?

Regane gumantung model, warna lensa lan lengen, dadi aku ngarepake sampeyan bisa milih apa sing dipilih dhisik.

4. Iki sing sepisanan tuku saka perusahaan sampeyan, kepiye carane ngatur pengiriman kanggo aku?

Kita biasane dikirim kanthi FedEx, DHL, UPS utawa TNT. Yen sampeyan duwe akun operator, iku uga ora apik.

5. Kepiye yen aku nampa barang sing rusak?

Yen sampeyan nampa barang sing rusak, hubungi kita lan njupuk foto enggal, kita bakal ngganti miturut urutan sabanjure.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita